torstai 28. maaliskuuta 2013

Torstai toivoa täynnä

Otsikko kertookin jo kaiken päivästä... Kiirastorstai tuli ja veti mielen korkeelle - vapaat jatkuvat ja sitä mukaan mieliala nousee ja pääsiäistunnelma myös!

Myös Vepsäläisen tilaus saapui tänään ja heti aamulla kävin sen sieltä noutamassa. Tämän jälkeen olen siivonnut ja järjestänyt kotona ja nyt kaikki ovat saaneet paikkansa. Ja hei, pelkkää rakkautta kaikki! Antakoon kuvien kertoa...


Jolly-pöytä pääsi olkkariin sohvan viereen.

Kirpparilta ostamani liitutaulu sai kaverikseen narsissin keittiön ikkunalaudalle.


Innostuin askartelemaan ja tässä tulos.


Poikaystävän antama synttärilahja sijoittui keittiöön <3


Nyt lasi viiniä ja huomenna Poriin hyvien ystävien kera! Rauhallista pääsiäistä kaikille! :)

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Keskiviikon juttuja

Ihanaista iltaa,

keskiviikko on täällä (ja nyt melkein ohikin) ja se tarkoittaa, että mulla alkoi tänään ansaitut vapaat - jee! Ensimmäinen vapaapäivä parin viikon duuniputken jälkeen aloitettiin poikaystävän kanssa Watami sushin lounaalla - tietäähän kaikki sushia rakastavat Tamperelaiset paikan? All you can eat - joka arkipäivän klo 14 asti alle kympillä. Jos et ole vielä testannut, niin nyt on korkea aika mennä! 

Miten kiva vapaapäivä jatkuisi? Noh, otettiin ystävän kanssa auto alle ja lähdettiin tietenkin Ikeaan. Ostokset jäivät vielä minimiin, mutta haaveilen jo uudesta beståsta valkoisen expeditin tilalle olkkariin. Kunhan saan expeditin myyntiin ja pois jaloista niin uusi reissu Ikeaan ja tälläinen bestå mukaan




.... valkoisena, tottakai!




Ikean vähäisten ostosten takia päätettiin vielä lähteä käymään Ideaparkissa ja onneksi Ideaparkin minulle mieluisin liike DinSko ei taaskaan pettänyt minua. Aletuotteiden alehinnoista sai vielä - 50 % ja tämähän tiesi sitä, että tyhjin käsin liikkeestä ei lähdettäisi.



Onneksi pystyin kuitenkin pitämään itseni kurissa, ja ostin vain kaksi paria. Nämä kahdet ihanuudet lähtivät mukaan yhteishintaan 13,80 € // alkuperäishinnat molemmissa 44,90 €. Eli todelliset löydöt!


Ainiin, sain myös odotetun tekstiviestin tänään. Se tuli Vepsäläiseltä, joka ilmoitti, että Kartellini ovat tulleet liikeeseen! Jes, heti huomenna hakemaan ne kotiin <3

Tähän on hyvä lopettaa mahtava päivä, ihanaa illan jatkoa! 

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneen tarina

Heippa ihanat ja kivaa tiistaita,

mä ajattelin esitellä seuraavaksi lähemmin meidän makkaria ja sen pikku pulmia. Ensimmäinen pulma on ehkä isoin, mutta onneksi hoidettavissa - meinaan kuukausi sitten tullut vesivahinko. Yksi nurkkaus on tällä hetkellä avattu ja sitä kuivataan. Nää on aina ärsyttäviä juttuja kun tällästä tapahtuu, mutta minkäs teet kun yhtäkkiä kerrostalon kattoa alkaa vuotamaan. En kuitenkaan oo ottanut tästä mitään stressiä, huoltoyhtiö ja vuokranantaja saa tehdä sen mun puolesta :D

Sitten toiseen ja vieläkin pienempään ongelmaan, jonka myös jo ratkaisin - täydellisen herätyskellon löytäminen. Olen jo vähän aikaa miettinyt, että haluan ikkunalaudalle valkoisen herätyskellon, mutta en ole millään löytänyt tarpeeksi yksinkertaista, samaan aikaan mielenkiintoista ja nättiä. Eilen yövuorossa selailin Karlssonin kelloja ja siinä se oli oih niin ihana Twin Bel Nude Station.

Kuva: Stockmann




Siiis juuri tollasta mä olen ettinyt ja siinä se nyt on. Täytyy vielä tutkia onko se jossain edullisemmin/tarjouksessa, kun tuolla Stokkalla, vaikka ei se sielläkään kallis ole.


Tässä vielä kuvia meiän makkarin nykyisestä olemuksesta








Tuohon Ikean valkoisen maljakon ja lampun jatkeeksi ajattelin herätyskellon paikan. Mitäs pidätte?

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Uusi sohva, uudet kujeet

Jo vuosia olen suosinut melkeinpä pelkästään Finlaysonin pyyheitä ja petivaatteita. Tykkään niistä monessa eri muodossa - laadusta, kestävyydestä, materiaaleista, kuoseista ja tottakai mielellään sitä suosii kotimaista.  Kuitenkin ne ovat mielestäni aika tyyriitä verrattuna esim. Ikean, H&M:n tai muiden ns. perusmerkkien omiin tuotteisiin.

 Olenkin sijoittanut niiden oston aina Finlaysonin omiin "poistopäiviin", joita järjestetään n. kaksi kertaa vuodessa. Viime viikolla taas järjestettiin poistopäivät ja menimme ystäväni kanssa sinne tutkimaan mitä tällä kertaa olisi tarjolla. Itse en etsinyt mitään tiettyä ja itseasiassa juurikin joululahjaksi petivaatteita saaneena, en mitään tarvinnutkaan. Ilokseni kuitenkin löysin uudet sohvatyynyt, jotka sopivat täydellisesti uuteen sohvaan.





Neljä tyynyä, kaksi valkoista ja kaksi harmaata yhteensä 20 €. Ei huonommin vai?

Valoa kiitos!

Ihanaa maanantaita kaikille!
Tälläisellä keväisellä säällä tekee mieli avata kaikki verhot ja ikkunat, että sais imettyä kaiken valon sisälle ja ehkä pikkusen sitä kevään tuntuakin.
Ikävä kyllä täällä pimeässä Suomessa ei aina tota valoa riitä ja ehkä juurikin siksi valaisimet on mulle tosi iso juttu sisustuksessa. Harmi vaan, että kauniita lamppuja on aivan liikaa tässä maailmassa ja kaikkia vaan ei pysty saamaan sopimaan omaan kotiin.






Tässä ois kuitenkin mun hankkimat lamput yhtenä pakettina.

 K-fabin Marion löytyy valkoisena ja mustana. Valkoinen somistaa olkkarin katossa ja musta laitettiin makkariin. Oon kyllä haaveillut LampGustafin Larissan ja tuon sekoituksesta, mutta en ole vielä sellaista löytänyt, joten päättänyt, että pidän nuo kunnes löydän sellaisen haavelampun.

Kartelli on mun suuri rakkaus ja ensimmäinen kartellini oli juurikin tuo kirkas Bourgie, jonka hankin viime vuonna Stokkan hulluilta päiviltä. Seuraavat Kartellit saan ensi viikolla, kun tilaukseni saapuu Vepsäläiselle - Stone ja Jolly on kohta kotona <3

 Ikean lamppuja kodista löytyy kaksi. Vanhin lamppuni on Ikean jalkavalaisimiin kuuluva  ps svarva, jonka on ollut mulla n. 4 vuotta ja oonkin jo vähän kyllästynyt jo kyseiseen yksilöön, mutta en ole vielä malttanut laittaa sitä myyntiin.. Katsotaan mitä teen sen kanssa. Toinen onkin sitten aika perus, mutta silti pidän siitä paljon ja mielestäni se sopii makkariin hyvin muotonsa ja yksinkertaisuudensa puolesta - valkoinen Ikean Ljusås salbo.

Viime vuonna Stockmannilla oli kanta-asiakasalennus kodin tuotteisiin ja silloin päätin sen avulla ostaa itselleni jo kauan haaveissa ollut Design House Stockholmin Block. Se on kyllä aivan ihana ja jokainen pennin väärti!

Uusin hankinta on Pentikin Rondo valkoisella varjostimella. Olen jo vuoden miettinyt sen ostamista ja nyt Sokoksen 3+1 päivillä se oli hyvässä alennuksessa, joten päätin hakea sen sieltä hyvään kotiin. Se on edelleen pussissa odottamassa Jolly- pöydän saapumista, että se pääsee ansaitsemalleen paikalle.

Sitten viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä Eric Thernerin suunnittelema Diamond Lights. Oijoijoi, kuinka se voikaan olla nätti. Näin sen ekan kerran, kun selasin Tamperelaisen sisustusliikkeen Design Boulevardin facebook-sivuja ja heti seuraavana päivänä menin hakemaan omani. Se pääsi kunniapaikalle eteiseen, joka on odottanut lamppua yli puoli vuotta, koska en ole osannut päättää mitä siihen oikein haluaisin. Niin se vain on, että timantit on ystäviä.

Millaisia lamppuja teillä on ja mikä on vielä haaveissa?


sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Olohuoneen uudet tuulet

Ajattelin ensin, että esittelen meidän olohuoneen uuden ilmeen vasta ensi viikolla, mutta en malttanutkaan olla näyttämättä  uutta ilmettä jo nyt, joten tässä se tulee:













Olohuoneen muutos oli yhden yövuoron sisustusinspiksen lopputulos.Vepsäläiseltä tilasin vielä Kartellin jolly-sivupöydän ja stone- jakkaran, mutta ne tulevat parin viikon päästä, koska se olivat päässeet loppumaan varastolta. Can't wait!

Ihanaa sunnuntaita!

Noniin, niin ne päivät taas menivät eteenpäin kiireisenä töissä enkä keriinnyt edes ajatusta luomaan blogiin päin, mutta ei se haittaa, nyt ollaan taas vedossa ennen iltavuoroa!


Ajattelin, että ensimmäiseksi esittelisin teille meidän kodin. Asumme siis poikaystävän kanssa Tampereen Pyynikillä 58 neliöisessä 20-luvulla rakennetussa kerrostalossa vuokralla. Muutimme tähän viime syyskuussa ja olemme tykänneet enemmän kuin paljon.

Tässä kuvia miltä meillä on näyttänyt puolen vuoden sisällä:













Tälläinen kokonaisuus meillä oli/on. Viime viikolla olohuone sai kokea muutoksia ja makuuhuone myös hieman erilainen kuin ennen. Siitä juttua myöhemmin!




keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tästä se lähtee..

Olen jo kauan halunnut kirjoittaa blogia - en vain ole tiennyt miten aloittaa, millä ajalla ja miksi. Nyt kuitenkin päätin, että nyt jätän tekosyyt sikseen ja aloitan.

Kukako olen? Kahta viikkoa vajaa 26-vuotias nainen Tampereen Pyynikiltä.

Intohimojen kohteena ovat sisustus ja kengät. Ne ovat kaksi asiaa mitä rakastan palavasti ja joihin voisin sijoittaa kaikki maailman rahat (jos minulla ne olisivat), joten ehkä tyydyn omien rahojeni sijoittamiseen. Tässä vaiheessa.

Aikani käytän suurelta osalta töissä, mutta vapaa-aika jakaantuu kotona, urheilemassa, ystävillä tai kirpparilla/kenkä-, vaate- ja sisustusliikkeissä.

Mitäpä muuta? Se selviää varmasti kun luet blogiani!

Nyt kuitenkin työkone kiinni ja kotiin suunnistus. Hyvää yötä kaikille, lisää luvassa huomenna!