maanantai 25. maaliskuuta 2013

Valoa kiitos!

Ihanaa maanantaita kaikille!
Tälläisellä keväisellä säällä tekee mieli avata kaikki verhot ja ikkunat, että sais imettyä kaiken valon sisälle ja ehkä pikkusen sitä kevään tuntuakin.
Ikävä kyllä täällä pimeässä Suomessa ei aina tota valoa riitä ja ehkä juurikin siksi valaisimet on mulle tosi iso juttu sisustuksessa. Harmi vaan, että kauniita lamppuja on aivan liikaa tässä maailmassa ja kaikkia vaan ei pysty saamaan sopimaan omaan kotiin.


Tässä ois kuitenkin mun hankkimat lamput yhtenä pakettina.

 K-fabin Marion löytyy valkoisena ja mustana. Valkoinen somistaa olkkarin katossa ja musta laitettiin makkariin. Oon kyllä haaveillut LampGustafin Larissan ja tuon sekoituksesta, mutta en ole vielä sellaista löytänyt, joten päättänyt, että pidän nuo kunnes löydän sellaisen haavelampun.

Kartelli on mun suuri rakkaus ja ensimmäinen kartellini oli juurikin tuo kirkas Bourgie, jonka hankin viime vuonna Stokkan hulluilta päiviltä. Seuraavat Kartellit saan ensi viikolla, kun tilaukseni saapuu Vepsäläiselle - Stone ja Jolly on kohta kotona <3

 Ikean lamppuja kodista löytyy kaksi. Vanhin lamppuni on Ikean jalkavalaisimiin kuuluva  ps svarva, jonka on ollut mulla n. 4 vuotta ja oonkin jo vähän kyllästynyt jo kyseiseen yksilöön, mutta en ole vielä malttanut laittaa sitä myyntiin.. Katsotaan mitä teen sen kanssa. Toinen onkin sitten aika perus, mutta silti pidän siitä paljon ja mielestäni se sopii makkariin hyvin muotonsa ja yksinkertaisuudensa puolesta - valkoinen Ikean Ljusås salbo.

Viime vuonna Stockmannilla oli kanta-asiakasalennus kodin tuotteisiin ja silloin päätin sen avulla ostaa itselleni jo kauan haaveissa ollut Design House Stockholmin Block. Se on kyllä aivan ihana ja jokainen pennin väärti!

Uusin hankinta on Pentikin Rondo valkoisella varjostimella. Olen jo vuoden miettinyt sen ostamista ja nyt Sokoksen 3+1 päivillä se oli hyvässä alennuksessa, joten päätin hakea sen sieltä hyvään kotiin. Se on edelleen pussissa odottamassa Jolly- pöydän saapumista, että se pääsee ansaitsemalleen paikalle.

Sitten viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä Eric Thernerin suunnittelema Diamond Lights. Oijoijoi, kuinka se voikaan olla nätti. Näin sen ekan kerran, kun selasin Tamperelaisen sisustusliikkeen Design Boulevardin facebook-sivuja ja heti seuraavana päivänä menin hakemaan omani. Se pääsi kunniapaikalle eteiseen, joka on odottanut lamppua yli puoli vuotta, koska en ole osannut päättää mitä siihen oikein haluaisin. Niin se vain on, että timantit on ystäviä.

Millaisia lamppuja teillä on ja mikä on vielä haaveissa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti