maanantai 27. lokakuuta 2014

Marmoria ja keittiön muita uutuuksia!

Olen jo vähän aikaa ihastellut useissa blogeissa olleita marmoriesineitä ja olihan minunkin pakko saada itsellenikin pala tätä kaunista kiveä. HAY on tehnyt ihanan marmoritarjottimen, mutta hintansa takia sitä en itselleni hankkinut, vaan marssin lähimpään Bauhaussiin ja hain yhden laatan mistä tein kynttilänalusen/tarjottimen keittiöön. Oletteko te hurahtaneet marmoriin? Onko se ihana vai kamala uusio villitys? 
Mitäs muuta on tapahtunut keittiössä? Hullareiden aikaan hurahdin myös totaalisesti ja nappailin huomaamattani pari kivaa uutta juttua kotiin. Kauan miettimäni HAY dlm on nyt kotiutettu ja saanut uuden paikkansa keittiöstä. Kartellin Victoria Ghost myös eksyi ostoskoriin ja siellähän se kököttää toisessa nurkassa odotellen istujaa.

Tältä keittiössä näyttää nykyään:

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! kiva idea tuo yksittäinen laatta tarjottimena. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää ja marmolilaatta tarjottimena on oikein tyylikäs keksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö, nyt kun saisi vielä inspiraation hoitaa keittiön kaapitkin kuntoon marmorilla :D

   Poista
 3. Kiva idea tuo marmorilaatta ja muutenkin niin kaunista!

  VastaaPoista
 4. Voih, kun kaunis koti! Tuo marmorilaatta on nerokas idea, en ole kuullut ennen :) Sopii hyvin tuohon ikkunan eteen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hei, olet voittanut blogissani koiramaisen tuotepaketin. Laitathan osoitteesi sähköpostilla, niin saan paketin matkaan: nemuski@blogspot.fi. :)

  VastaaPoista