keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Uusi koti, uudet kujeet

On aina yhtä ihanaa päästä sisustamaan uutta kotia (ja tehdä uusia haavelistoja sen mukaisesti). Keräsin yhteen muutamia asioita mitä haluan hankkia ensi kädessä ja tässä ne ovat:Nyt kun minulle tulee taas "oikea keittiö" niin tietenkin korkeakiiltovalkoinen ruokapöytä on ensimmäisenä hankintalistalla. Askossa on mahtava tarjous Spicy-ruokapöydästä, joka on 4-hengelle, mutta sitä pystyy jatkamaan myös kuudelle. Normaalisti en tarvitse pöytää kuudelle hengelle, mutta se mahdollistaa illallisten pitämisen hieman isommallekkin porukalle ja sehän on mahtavaa!
Siinä samalla löysin myös heidän Aston-tuolit, jotka ovat myös tarjouksessa. Ensin mietin, että haluan ehdottomasti Kartellin kirkkaat tuolit, mutta nyt lompakko ei anna myöden - ehkä joskus sitten. Valaisimeksi päätin Sessakin Irinan, joka sopii täydellisesti muotonsa puolesta ruokapöydän päälle ja siinä on sopivasti bling blingiä omaan makuun.
Olohuoneessa päädyin Etolan korkeakiiltoiseen sivupöytään, jota käytän suurimmaksi osaksi varmaan meikkaus/tietokonepöytänä. Se on yhtä kaunis kuin Ikean bestån vastaava, mutta kolme kertaa edullisempi. Eilen myös tilasin Palorannalta valkoisen tam tamin, kotona jo löytyneelle Kartellin stonelle kaveriksi. Olohuone saa myös uuden valkoisen nukkamaton ja huoneessa sijaitseva takka asiaankuuluvan takkasetin. Myös uusi kattovalaisin on mietinnässä, mutta en millään osaa löytää sitä oikeaa. Ehkä pidän vanhan ja jatkan mietintää. Oma pienen pieni piha ja kuisti on parasta! Löysin Prismasta jo pari ihanaa hopeista Housen lyhtyä syksyä oottamaan ja bauhausista löysin edullisesti korkeita valkoisia ruukkuja. Elloksen valoköynnös tulee myös koristamaan valkoista kuistia.Uusi asunto on tosiaan yksiö, joten erillistä makuuhuonetta ei ole. Ajattelin kuitenkin yrittää eritellä "makkarinurkkauksen" erilleen muusta huoneesta -  katsotaan miten tämä toteutuu.. Löysin aivan täydellisen lattiavalaisimen (Sergeant by Rydens), joka sopisi täydellisesti eurolavasängyn ja Luhta Homen valkoisien päiväpeitteiden ja tyynyjen kanssa.
                                                    Miltäs näyttää tulevat hankinnat?

2 kommenttia:

  1. Selailen täällä vanhoja postauksiasi. :) On näköjään nämäkin ihanat suunnitelmat jääneet lukematta. En malta odottaa niitä keittiökuvia. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, suunnitelmatkin muuttuneet matkan varrella :)

      Poista