keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uusi koti

Viikon vanha koti tarjoillaan teille nyt - toivottavasti tekin tykkäätte:














 







  
















 









Eteinen ja kuisti ovat niiin vaiheessa, että niitä en viitsinyt edes kuvata. Keittiö odottaa ruokailuryhmäänsä ja näyttää aika orvolta vielä tässä vaiheessa, mutta onneksi kaikki muu siellä on jo valmiina. Heti kun Hay:n Tray löytää tänne asti niin Jolly muuttaa keittiöön Louis Ghostin seuraksi jajajaja.. Onneksi mihinkään ei ole kiire ja nyt täytyisi osata vain olla. Se ehkä tässä onkin vaikeinta.

26 kommenttia:

  1. Aahhh... Ihanan kaunis ja kutsuva koti <3 Kiva idea laittaa pallovalot tuolleen korin päälle :) Ja mielettömän kauniit ikkunat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäät!! Kiitos paljon :) Joo, ne on siinä odottamassa, että keksin niille paremman paikan, mutta sopiihan ne siihenkin!

      Poista
  2. Tykkään Tykkään! <3 Aivan ihana koti! <3 Onnea uuteen kotiin!

    Mistä muuten nuo kynttilät lasilyhtyjen sisällä on? Upeat ne lyhdytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos paljon <3 Aivan ihana kuulla!

      Ne onkin mun viimeisin löydös - ja ne oli rakkautta ensisilmäyksellä! Löysin niitä Tampereen Sokokselta, ne on house collection "metallikynttilöitä". Niitä oli kahta eri väriä metallinhohtoinen valkoinen ja metallinhohtoinen hopea! Pakko mennä pihistään ne hopeatkin sieltä vielä, koska nuo on niiiin superit <3

      Poista
    2. Tekee kyllä niin paljon, että on valkoinen telkkari.<3 Kadehdin.:) Ja tuo teksti on ihana. Sopis meillekin eteiseen... Pitääköhän varastaa idea. ;D

      Poista
    3. Valkoinen telkkari on parasta! <3 Myyjä kaupassa yritti ehdottaa mulle kaikkea muuta, mutta lopulta sekin tajusi, että turha tuolle on edes ehdottaa rosteria tai saatika mustaa :D

      Anna mennä vaan! Umbran nettikaupasta (http://www.umbra.com/ustore/product/mantra-wall-decor-white.store) ja ihan supernopea toimitus, alle viikossa tuli! :)

      Poista
    4. hei vielä kysyisin että minkä kokoinen tuo telkkusi on ja oletko ollut siihen tyytyväinen, kartoitan vaihtoehtoja koska etsiskelen uutta töllöä, olen tottunut tosi isoon telkkariin ja nyt uudet joita himoitsen ovat huomattavasti pienempiä :)

      Poista
    5. Tuon 39'' ja oon ollut tosi tyytyväinen. Siihen on sisäänrakennettu netflix ja muita nettihärpäkkeitä, jotka on huomannut käyttäväni paljon, vaikka aluksi mietin, että onko ne aivan turhia. Itellä oli ennen musta 46'' ja se olis ollut kyllä aivan jäätävä rohmuke tuohon tilaan.

      Poista
  3. Todella vakuuttavaa stailausta. Nyt on palaset loksahtanu todella kohdilleen. Semmoista kodikkuutta että! Nähdään pian!

    VastaaPoista
  4. Onnea uuteen ylelliseen kotiin, todella kaunis ja lämmin tunnelma & aistikkuus oikein huokuu ihanasta kodistasi, minäkin tykästyin tuohon ideaan että pallovalot ovat tuon korin päällä, mistä seinän teksti on hankittu? Tuo kehyksessä oleva kuvakin on upea, esittää varmastikin Sinua, oletko kenties itse taiteillut sen? Jokunen omasta kodistanikin löytyvä sisustuselementti bongattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos ihanasta kommentista, tää lämmitti <3

      Kuva ei ole minusta, vaan täydellisestä Marilynista (toivon kyllä todella, että se olisin minä;)
      Seinän teksti on Umbralta, niitä myy esimerkiksi Stokka, mutta ainakaan missään (suomessa) en ole vielä nähnyt valkoisena, joten itse tilasin sen suoraan heidän nettikaupastaan :)

      Poista
  5. Onnea uuteen kotiin! Kaunista ja ihanan tunnelmallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, tästä se uusi elämä lähtee <3

      Poista
  6. Kyllä, oikein kodikkaalta näyttää viikon vanha koti! Puolentoista kuukauden asumisen jälkeen mun koti jää valmiuden osalta kyllä kakkoseksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihih, kiitos <3 En kuitenkaan kuvannut niitä asioita mitkä on kesken, joten no worries, paljon sellastakin löytyy :D

      Poista
  7. Aivan mieletönmän kaunista! Ihania yksityiskohtia :) kyllä kelpaa..;) ja mä en kestä HAY TRAY!! Whoaaa

    VastaaPoista
  8. Uutena lukijana mukana! :-)

    Kiva kun kävit blogissani ja löysin sitä kautta tänne :-) Pääsin heti ihastelemaan ihania kuvia :-)

    VastaaPoista
  9. AIVAN MIELETÖN! <3 kaunista kaunista, lisää vaan kuvia, tosi kiva ihailla <3 vau :)

    VastaaPoista
  10. Vau mitä kuvia nuo sohva&ikkuna -kuvat. Mielettömästi onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista