tiistai 5. marraskuuta 2013

Valkoinen joulu

Oih, kohta on taas joulu! Eniten odotan hiljaisuutta, aitoa tunnelmaa ja rauhaa, tietenkin myös yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Koti saa jouluisia yksityiskohtia ja tilaustuotteena ostettu ruokailuryhmä (jota on odotettu kuin kuuta nousevaa) löytää oikean paikkansa. En muista koska olisin edes odottanut joulua näin..

Tästä kaikesta innostuneena päätin lähteä huomenna ystäväni kanssa lähteä kiertämään Tampereen sisustuskauppoja ja askarteluliikkeitä - Ideana olisi saada ikkunaan "kristalleja" roikkumaan ja löytää muutakin kiiltävää ja valkoista jouluksi. Olen ehkä hieman haaveillut omasta valkoisesta joulukuusesta, käsi pystyyn keltä löytyy sellainen vai oletteko perinteisen vihreän kannalla?

Jossei kaikilla ole vielä samaa joulufiilistä niin onneksi pinterest auttaa siinäkin, tässä vähän mun suokkareita:


9 kommenttia:

 1. Ostin jokunen aika sitten cittarista tarjouskuusen, 10 euroa :) tietysti valkoinen väriltään. <3
  Saa nähdä millainen rimpula paketista ilmestyy kun vielä emme ole sitä kasanneet..... toivottavasti ihan siedettävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kympillä!! Mun on pakko lähtee heti huomenna cittariin :D

   Poista
 2. Mulla on viime jouluksi ostettu valkoinen kuusi, meillä on myös valkoinen joulu :) Clasulla on myös edullisia valkoisia, omani on Anttilasta. HobbyHallissa taisi olla valkoisia kuusia joissa oli Led-valot valmiina, valkoisen kuusen ongelmahan on se, että melkein kaikki kuusenkynttilät on vihreällä johdolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin kanssa tuota Hobbarin kuusta, mutta harmikseni se on aivan liian kallis omaan budjettiin. Bauhauksissa oli myös isoja kuusia alle 50 eurolla taidan mennä sinne :) Täytyykin perehtyä myös noihin myynnissä oleviin valoihin..

   Poista
 3. Onpa kauniita inspiraatiokuvia. Nuo sukat sängynpäässä oli kiva myös.

  VastaaPoista
 4. Täälläpä on ihanan Jouluista jo! Sopivasti tuli nämä inspiskuvat, sillä ensi viikolla pitäisi alkaa luomaan joulufiilistä tähän tupaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kyllähän jo marraskuussa saa fiilistellä kotonakin :)

   Poista
 5. Sut on haasettu, teeppä jos innostus iskee :) http://haaveisto.blogspot.fi/2013/11/11-haaste.html

  VastaaPoista