tiistai 7. lokakuuta 2014

Hullutellaanko?                      No kyllä, huomenna taas aletaan hullutteleen ihan kunnolla muutaman päivän ajan!

                                             Tässä omat keskiviikon lempparit sisustuspuolelta: Itse ajattelin tänään kotiuttaa valkoisen Hay DLM:n (jos vaan nettikauppa tekee kanssani yhteistyötä aamulla ja kerkeän klikkailemaan sen ostoskoriin) Stokkan nettikauppahan on tunnetusti aivan jumissa aamulla hullareiden alkaessa.

Toinen mitä lähden Tampereen kivijalkamyymälästä metsästään heti nettishoppailun ja yövuoron jälkeen on Villeroy&Boch new waven sarjaan kuuluvia kahvimukeja. Muumimukit on nyt historiaa ja ne on pistetty myyntiin, joten nyt on tilaa V&B;lle :)                                                                        Torstain top-3

Torstaillekkin löytyy vaikka ja mitä kivaa, mutta koska matti on kukkarossa niin jätän ne pelkkään ihasteluun. Joskus vielä kyllä hankin tuon Kartellin valaisimen, on se vaan niin nätti.                Sitten tulee lempipäiväni (ja varmaan kaikkien muidenkin työssäkäyvien) eli perjantai!

Oi ja voi tuota Louis Poulsenin valkoista ihanuutta. Se on kyllä ehdottomasti tämän hetken kaunein valaisin ja ihan unelmien ykkösenä. Ei kuitenkaan tällä hetkellä ole millään toteuttavissa, joten sekin jää pelkäksi haaveeksi. Joulupukille vinkkiä vaan, kilttinä ollaan oltu ja sillai!

Kartellin Victoria Ghostin taidan myöskin kotiuttaa, jos olen tarpeeksi nopea. Pari hullaria sitten hain saman käsinojilla ja se on aivan mahtava, joten haluan sille kaverin.

Georg Jensen kauniita kynttilän jalkoja, erityisesti noi cobrat olisivat omaan kotiin sopivia.
Lauantaina ja sunnuntaina palaankin jo takaisin työputkeen, joten en pääse hullareille enää, mutta onneksi itseä eniten kiinnostavimmat tuotteet ovatkin arkena. Lauantaina kuitenkin olisi vielä Design Lettersin kippoja ja sunnuntaina Iittalan näpsäkkä nappula.


                                 


                                                            Ajattelitteko te hullutella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti