keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Keskiviikon juttuja

Ihanaista iltaa,

keskiviikko on täällä (ja nyt melkein ohikin) ja se tarkoittaa, että mulla alkoi tänään ansaitut vapaat - jee! Ensimmäinen vapaapäivä parin viikon duuniputken jälkeen aloitettiin poikaystävän kanssa Watami sushin lounaalla - tietäähän kaikki sushia rakastavat Tamperelaiset paikan? All you can eat - joka arkipäivän klo 14 asti alle kympillä. Jos et ole vielä testannut, niin nyt on korkea aika mennä! 

Miten kiva vapaapäivä jatkuisi? Noh, otettiin ystävän kanssa auto alle ja lähdettiin tietenkin Ikeaan. Ostokset jäivät vielä minimiin, mutta haaveilen jo uudesta beståsta valkoisen expeditin tilalle olkkariin. Kunhan saan expeditin myyntiin ja pois jaloista niin uusi reissu Ikeaan ja tälläinen bestå mukaan




.... valkoisena, tottakai!




Ikean vähäisten ostosten takia päätettiin vielä lähteä käymään Ideaparkissa ja onneksi Ideaparkin minulle mieluisin liike DinSko ei taaskaan pettänyt minua. Aletuotteiden alehinnoista sai vielä - 50 % ja tämähän tiesi sitä, että tyhjin käsin liikkeestä ei lähdettäisi.



Onneksi pystyin kuitenkin pitämään itseni kurissa, ja ostin vain kaksi paria. Nämä kahdet ihanuudet lähtivät mukaan yhteishintaan 13,80 € // alkuperäishinnat molemmissa 44,90 €. Eli todelliset löydöt!


Ainiin, sain myös odotetun tekstiviestin tänään. Se tuli Vepsäläiseltä, joka ilmoitti, että Kartellini ovat tulleet liikeeseen! Jes, heti huomenna hakemaan ne kotiin <3

Tähän on hyvä lopettaa mahtava päivä, ihanaa illan jatkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti