tiistai 26. maaliskuuta 2013

Makuuhuoneen tarina

Heippa ihanat ja kivaa tiistaita,

mä ajattelin esitellä seuraavaksi lähemmin meidän makkaria ja sen pikku pulmia. Ensimmäinen pulma on ehkä isoin, mutta onneksi hoidettavissa - meinaan kuukausi sitten tullut vesivahinko. Yksi nurkkaus on tällä hetkellä avattu ja sitä kuivataan. Nää on aina ärsyttäviä juttuja kun tällästä tapahtuu, mutta minkäs teet kun yhtäkkiä kerrostalon kattoa alkaa vuotamaan. En kuitenkaan oo ottanut tästä mitään stressiä, huoltoyhtiö ja vuokranantaja saa tehdä sen mun puolesta :D

Sitten toiseen ja vieläkin pienempään ongelmaan, jonka myös jo ratkaisin - täydellisen herätyskellon löytäminen. Olen jo vähän aikaa miettinyt, että haluan ikkunalaudalle valkoisen herätyskellon, mutta en ole millään löytänyt tarpeeksi yksinkertaista, samaan aikaan mielenkiintoista ja nättiä. Eilen yövuorossa selailin Karlssonin kelloja ja siinä se oli oih niin ihana Twin Bel Nude Station.

Kuva: Stockmann
Siiis juuri tollasta mä olen ettinyt ja siinä se nyt on. Täytyy vielä tutkia onko se jossain edullisemmin/tarjouksessa, kun tuolla Stokkalla, vaikka ei se sielläkään kallis ole.


Tässä vielä kuvia meiän makkarin nykyisestä olemuksesta
Tuohon Ikean valkoisen maljakon ja lampun jatkeeksi ajattelin herätyskellon paikan. Mitäs pidätte?

4 kommenttia:

 1. Heippa! Olenkin joskus ihastellut tuota kelloa stockalla. Nyt jokin aika sitten näin mielestäni Tigerissa vähän samankaltaisen, kannattaa käydä kurkkimassa josko olisi vielä. :) Olipas virkistävää löytää uutukainen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, tottakai Tiger - miksen tuota itse tajunnut! Täytyykin heti huomenna mennä sinne tutkimaan :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Upeita kuvia ja sullahan nyt tunnetusti on hyvä sisustusmaku (Kartellista voidaan olla kahta mieltä ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joonas :) Kartellista ei keskustella, se on silkkaa rakkautta!

   Poista