tiistai 2. huhtikuuta 2013

Huhtikuun ekat hankinnat


Kävin aamulla yksin kiertelemässä kaupungilla kauppoja ja kirppareita. Paljoakaan ei mukaan tarttunut, koska tällä hetkellä koitan kovasti noudattaa periaatetta "minimoi (turha) ostaminen" // ja tämä kaikki siksi, että yritän säästää rahaa isompiin ostoksiin ja menoihin mitä tässä kesään mentäessä on tulossa.. Niistä enemmän myöhemmin! Kuitenkin jotain tarttui kotiin tuomisiksi, Gina Tricotin alesta farkut 8 eurolla ja korurasia kirpparilta, hinta 8 euroa. Alle kahdellakympillä päästiin!!







Olin erittäin tyytyväinen ostoksiin, koska farkkuja ei ikinä voi olla liikaa (ainakaan ihmisellä, joka käyttää todella usein hameita) ja olen jo kauan tarvinnut korurasiaa, mutta olen vain venyttänyt sen ostamista, koska en ole halunnut maksaa siitä monia kymppejä ja olen halunnut tarpeeksi yksinkertaisen ja tietenkin valkoisen ratkaisun.



Kuvat: Iittala ja Gigantti

Illalla kävimme vielä poikaystävän kanssa hakemassa uuden Boschin valkoisen kahvinkeittimen Verkkokauppa.comista viime perjantaina sopimuksensa irtisanoneen tilalle ja taisin ostaa itselleni uuden 160mm kirkkaan Aalto-maljakonkin facebookin Arabia-kirppariryhmän kautta rikkuneen tilalle eli ei siitä päivästä tullutkaan niin edullinen kuin aamulla ajattelin - hups :D


Nyt on pakko mennä äkkiä nukkumaan ennenkuin ostan jotain lisää! :P  Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Oih, kyllä tuo kahvinkeitin on kaunis!!

    Hyviä löytöjä teit!! Mun seuraava valtaus on kirpparit!!! Sieltä voi löytää vaikka ja mitä!! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todellakin! Uuden Aallonkin sain alle 50 eurolla ja kaupassahan siitä saa pulittaa yli satasen! Kirpparit <3

      Poista