lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kiireetöntä elämää kotona

Alkuviikosta voitin Jennan blogin arvonnasta sisustuskirjan Kiireetöntä elämää kotona. Se tuli eilen minulle kotiin, mutta koska eilinen oli pelkkää kiirettä ja vilskettä niin kerkesin vasta tänään avaamaan paketin ja tutustumaan siihen.



"Kiireetöntä elämää kotona kuvaa sisustusratkaisuja, joista maaseudun rauhaa henkivän modernin kodin tyyli syntyy. Rustiikkiin kalustukseen, luonnonläheisiin tekstiileihin ja ajan patinoimiin pintoihin yhdistyvät nykyaikaisen kodin piirteet: toimivat ja tehokkaat tilat, uusi teknologia ja klassinen design. Kun hyödynnät levollisen maaseutuelämän ja modernin asumisen parhaat piirteet, saat mukavan, toimivan ja tyylikkään kodin – tai ripauksen modernia kaupunkityyliä kesäkodin idylliin."
 Näin kirjaa mainostetaan Wsoy:n kotisivuilla ja mielestäni pitää kyllä paikkaansa. En ole vielä päässyt kirjaa kokonaan läpi, mutta uskon, että iltalukeminen lisääntyy huomattamasti tämän kotiuduttua :)

 Nyt on pakko jättää kirja oottamaan ensi viikkoa, meinaan seuraavat tunnit meneekin urheilun, ruuan ja kotona olemisen merkeissä, että jaksaa taas lähteä 7 tunnin päästä töihin yövuoroon. Kaikille hauskaa viikonloppua, olkaa kiltisti :)

Tässä vielä muutama kuva viikon varrelta..

Uusi tiskiainepurnukka keittiössä

Jos jääkaappi osaisi puhua..

Keltaista kevättä


Ulkona näyttää vielä hieman talviselta, mutta kyllä se siitä...ehkä :D


4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia :) Mä en myöskään ole päässyt vielä Kelly Hopenin kirjaani käsiksi!! Uh! Voikun olisi muutama tunti enemmän vuorokaudessa !!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mistäs me saatais ostettua niitä lisää :D

      Poista
  2. "Rustiikkiin kalustukseen, luonnonläheisiin tekstiileihin ja ajan patinoimiin pintoihin yhdistyvät nykyaikaisen kodin piirteet: toimivat ja tehokkaat tilat, uusi teknologia ja klassinen design."

    Toi kuulostaa ihan mun idealta siitä, millanen kodin pitäs olla (paitsi sen lisäksi sekalaiset kirjahyllyt).

    VastaaPoista