tiistai 16. huhtikuuta 2013

Lasinen Iittala

Yksinkertaisuus on kaunista ja ehkä juurikin siksi olen tykästynyt Iitalan lasiseen tuotantoon. Meiltä Iittalaa löytyy astiakaapista, vitriinistä, ikkunalaudoilta.. okei, sanotaan vaan, että ihan kaikkialta!


Tässä vähän maistiaisia niistä..







 


























 



Vielä olisi ostoslistalla mattakirkas kastehelmi ja ikuinen haave - valkoinen mariskooli, jota ei ole ollut tuotannossa enää moneen vuoteen. Se taitaa jäädä haaveeksi se. 

10 kommenttia:

  1. Meillä on samoja Essencen laseja, ja mariskoolia ja totta kai kivituikkuja myös (niitä taitaa löytyä joka kodista!). Pitkään etsin kivoja, ihan tavallisia juomalaseja ja päädyin yhteen Iittalan vaihtoehtoon, joka on hivenen harvinaisempi. Nyt pelkään, että se malli jossain vaiheessa loppuu ja minulta hajoaa niitä laseja, kun ostin vain 4 kpl. Ehkä täytyy mennä vielä ostamaan pari pakettia lisää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on edelleen toi juomalasiongelma :D Kun toi muumit ja aallot on jotenkin pieniä aikuiselle.. Tarvis jotkut kauniit, yksinkertaiset ja ennenkaikkia ISOT juomalasit arkikäyttöön.

      Poista
  2. Essence <3

    Anttilassa oli valkkarilasit 2 kpl = 15e, ostin lisää vihdoin ja odottelee tilaus Anttilassa noutoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooolalalalaa, mulla on kaikkia (valkkari-, punkku-, kuohari- ja maljalaseja) neljä kappaletta ja oon tyytyväinen siihen määrän :)

      Poista
    2. Tästähän puhuttiin viime syksynä. Sen takia en viittiny ostaa silloin sieltä Hullareilta niitä valkkarilaseja, kun niitä oli jo kaks, ja tarjouspaketissa neljä. Nyt on molempia neljä kans.

      Poista
    3. Ainiin, emmä muistanut enää tätä dilemmaa :D

      Poista
  3. Iittalan lasiset ovat todella kauniita <3

    VastaaPoista
  4. Oi että miten upeita kuvia!! :)

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista