keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

LivBox


Ekan kerran kuulin LivBoxista jo muutamia kuukausia sitten, mutta vasta viime kuussa sain tilattua sen myös itselleni. Silkasta mielenkiinnosta otin sen määräaikaisena 3 kuukaudeksi ja eka boxi saapui tänään. Se oli toimitettu päivällä postimiehen ansiosta oveni taakse ja tälläinen se sitten oli:Boxi ulkoisesti (tietenkin siinä oli myös yhteystietoni :D)
Tuote-esittelyt tämän kuun tuotteista
Ja tälläistä kivaa sieltä löytyi!


Kaikki tuotteet vaikuttivat mielenkiintoisilta, eikä varmasti jää käyttämättä! Ekana kyllä hieman nauratti tuo Avenen terveyslähdevesi, mutta onhan sekin pakko testata :DPs. Ja kyllä, sain tänään jotain muutakin kotiin.. Se on jotain kirkasta ja muovista ;)

4 kommenttia:

 1. HAAMUN??? :):)

  Olitko tyytyväinen LivBoxiin? Olen joskus miettinyt sen hankkimista!!

  VastaaPoista
 2. Joo, Kartell-haamun :P

  Mun mielestä ihan hyvin sai rahalle vastinetta tuossa paketissa kyllä :) Ja yllätyksethän on parasta, eli toukokuun boxia ootellessa!

  VastaaPoista
 3. Oon miettinyt myös tuota LivBoxia, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata.. ehkä se epäilyttää, että paketissa sitten on joku tuote sellainen mitä ei koskaan käyttäisi.. mutta nuokin oli kaikki kivoja! Varmaan tuota lähdevesiputkiloakin on kiva suihkutella kasvoihin rannalla kesäkuumalla :)

  VastaaPoista