maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tulevia juttuja


Hemmetin takatalvi! Eilen satoi lunta ja se vei hetkeksi iloisen mielen mennessään, mutta onneksi tänään jo paistoi aurinko ja löysin netistä mielenkiintoisia tulevia tapahtumia mitä kevät tuo tullessaan ja tulin niiiiin hyvälle tuulelle.Ensinnäkin: Designtori, jota on järjestetty jo muutamia vuosia Tampereella. Ite löysin nää pari vuotta sitten ja olen vuosi vuodelta tykännyt enemmän. Tällä kertaa tori pidetään Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 21.4 klo 11-18. Siellä on nähtävillä yli 50 yritystä ja heidän tuotemerkkejään.


kuva; designontampere

Sinne siis!Toinen tapahtuma minkä löysin huhtikuulle on Tallipihalla pidettävä Rymsteeraus Pop-up! Pop-upit on parasta ja kun se järjestetään vielä Tallipihalla niin jes jes, ja mennään! 

Tulkaa tekin!Kuva: Aamulehti

                                        Tässä vielä järjestäjien kuvaus tapahtumasta:

"Tallipihan Vanha Talli muuttuu sisustusosaajien käsissä keväiseksi ihmemaaksi. Nooran verhoomo ja sisustus sekä Seinäruusu, täyden palvelun tapettikauppa, loihtivat tummasta tallista uudenlaisen pop-up-putiikin. Yhteistyössä toimii Petra Vii Photography sekä useita käsityö- ja sisustusalan yrityksiä.

POP-UP kauppa on avoinna la 27.4. klo 11-18 ja su 28.4. klo 11-16.

Tallipihan puodit avoinna normaalisti klo 11-16 ja Kahvila klo 10-18 kumpanakin päivänä."

Sitten heti kun vapusta on päästy yli ja naaman värikin alkaa muistuttamaan sitä normaalia niin päästään shoppailemaan (toivottavasti ei lumikasoissa), kun Keskustori täyttyy autoista ja mistäs muustakaan kun peräkonttikirpiksestä!  Paikkojahan on tunnetusti siellä vähän ja itsekkin osallistuin myyntipaikkojen arvontaan ja sormet ristissä - toivottavasti pääsen olemaan siellä muutenkin kuin ostajan/kiertelijän roolissa! 

Eli 5.5 Keskustorilla! :)

Kuva: AamulehtiSitten viimeiseksi, mutta ei vähäisemmäksi 19.5 pidettävä muotikirppis!

Tässä pitäjän kuvausta tulevasta meiningistä Pakkahuoneella:

"Muotikirppis on uusi upea muotitapahtuma Tampereen Pakkahuoneella 19.5.2013 kello 11-16, jossa voit tehdä parhaita second hand –löytöjä tai tulla myymään omia vaatteitasi ja asusteitasi. Tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy." 

Kuva: Muotikirppis


Ja hei, minähän tulen!! ;)Onko teillä jo kevät tapahtumia selvillä?
Ainiin,ja hei ihan pakko esitellä mun tän päivän kirpparilöytö:


Uusi Magisson kakkulapio alkuperäisessä paketissaan 10 euroa!

4 kommenttia:

 1. Kyllä olis melkein noissa kaikissa tarkotus tulla piipahtaan!

  VastaaPoista
 2. Voi eikä, mäkin haluun noihin tapahtumiin!!! Miks koskaan muutinkaan sieltä tampereen suunnalta pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta designtori/muotikirppis on ainakin mahtavat syyt tehä kevätretki Tampereelle :D

   Poista