perjantai 7. kesäkuuta 2013

Unelmien keräilyä osa 30595


Törmäsin tähän yksinkertaisen täydelliseen seinään laitettavaan Frederik Roijen Guidelines-lehtitelineeseen Design Boulevardin blogissa. Se on täydellinen, mutta niin on hintakin - se maksaa Frederik Roijen shopissa yli 300 euroa. BYYÄÄH!

 Toinen kestosuosikki lehtien säilytykseen on Tapio Anttilan Mixrack, se on jopa hankintalistalla eikä pelkästään unelmalistalla. Mixrackia myydään kahdessa eri koossa.



Sivupöytälempparit ovat aika pitkälti HAY:n tuotantoa, paitsi keskellä olevat Tablo pöydät, jotka Normann Copenhagenin käsialaa. Isoin lemppari on silti viimeinen DLM (Dont leave me) . pöytä joka ei halua, että sitä jätetään ikinä ja siksi siinä on kantokahva, että se olisi helppo ottaa mukaan <3





Jotain pientä ja söpöä. Normann Copenhagenin heima, Hay puukäsi, Muuto:n maljakko ja Hay:n hauska kynttiläpidike. Olen itsekkin yllättänyt, että vain tässä on vain yksi valkoinen asia - mitä mulle tapahtuu :D



 
Kamat kasaan! Jokaisesta blogista löytyvä HAY:n  Loop, mutta minkäs sille voi, että se on niin ihana, että kyllähän kaikkien PITÄISI hankkia se! Mä pidän myös erityisen paljon Normann Copenhagenin Hang on- seinään laitettavasta henkari-sekasotku-naulakosta. Se on symppis. Vähän ku mun vaatekaappi - hallittu kaaos.




Sitten lopuksi jotain valkoista. Muuton ihana kipponen, millä voi keksiä tuhat eri käyttötapaa ja Iittalan nappulat. Nappula - ihan täydellinen nimi tuolle esineelle! Nappulat on myös hankintalistalla!



                                                    Onko teillä mitään samoja unelmia?

4 kommenttia:

  1. Samoja pöytiä olen katsonut, tosin DLM-pöytää en huolisi juuri tuon kahvan vuoksi, se hankaloittaa asetelmien tekemistä. :) Mutta toi teksti sai mut hymyilemään, että pitäähän pöydässä olla kahva, jotta sen saa mukaan heposti eikä reppanan tartte jäädä ittekseen minnekään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin eka arastin sitä juurikin tuon kahvan takia, mutta myöhemmin se onkin juuri se juttu mikä siinä kiinnostaa. Hauska kuinka mieli muuttuu pienessä ajassa :)

      Poista
  2. Hehe, aika hauska, tosiaan on samankaltainen toivelista :D Mullekin kelpaisi HAyn käsi ja kynttilänpidin, Mixrackia olen katsellut ja ehkä kuitenkin kallistunut Artekin Kannon puoleen, mietin että sitä on helpompi pitää myös tyhjillään, (tai vähemmän täynnä :D )...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Artekin Kanto on kestosuosikki myös. Mieli muutuu tiuhaan eikä osaa päättää.. Onneksi kuitenkin lompakko tai noh, sen vähäinen olemus päättää menon :D

      Poista