sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Uusi alku, uusi aalto?

Astiasto-ongelma kriisikeskuksesta hei, mitä teen dear Eki?

Silloin kun olin pieni tyttönen vanhempani ostivat mulle rippilahjaksi Teeman astiaston, harmaana. Siihen kuului 6 kappaletta pieniä kahvikuppeja, tasseja, ruokalautasia ja keittolautaset. 15-vuotiaana en osannut lahjaa arvostaa ja olin et häh, mitä mä tällä teen. 18-vuotiaana kun muutin kotoa pois ja alkoi se "oma elämä, omassa kodissa" niin arvostus löytyi ihan toisin, muut opiskelijat söivät Ikean ja halpahallin 3 euron lautasilta, kun mulla olikin jo oma Teema-astiasto kaapissa. Tykkäsin siitä. Mieli kuitenkin muuttuu elämän edetessä - ja tänä vuonna päätin myydä kahvikupit ja tassit, koska ne olivat tilavuudeltaan niin hankalat. Ostin myös vaaleansinistä KoKoa muutaman kahvikupin, tassit ja ruokalautasia. Kokoa ostin, koska mulla oli ajatuksena ostaa koko sarja sitä, mutta jotenkin KoKo-innostunus lopahti nopsaa.

Eli mitä nyt? Mulla on sekasikiö astiakaappi, missä on Arabian Teeman harmaat ja KoKon v.siniset ruokalautaset, keittolautaset, KoKon tassit, mukit ja aivan järkyttävä määrä Arabian muumimukeja.

Mitä sitten? Inhoan, kun kaikki on eri sarjaa ja mallia. Mitä sitten haluan? Yksinkertaista, valkoista, kaunista, erilaista ja tyylikästä.  Mitä sitten aion tehdä? Ostaa ne.


kuva: Sokos

Villeroy & Boch New Wave miellyttää erityisesti erilaisella muotoilullaan, erilaisilla vaihtoehdoilla ja yksinkertaisuudellaan. New Wave on nyt tarjouksessa Sokoksella ja Stockmannilla eli taidampa laittaa vanhat astiat myyntiin ja tilausta menemään!


                                                                 Mitäs te tykkäätte?
           Tiiän, että usealla bloggaajalla löytyy nämä astiakaapista, mutta entäs te joilla ei löydy?

16 kommenttia:

 1. Kodin Ykkösessä on NewWave-sarja myös tarjouksessa, -20% :) Itse tilasin sieltä kulhot. :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään! <3 Olen myös miettinyt, että alkaisin keräämään tuota. Meiltä löytyy mustaa Teemaa. =P Menevät vielä arkiastioina, mutta juhlaan haluisin New Wavet.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aika pihalla näistä... Tietääx joku, että onko se cappucinokuppi (2,5 dl) se mitä käytetään yleensä kahvikuppina ja partylautanen sen kanssa? Jos joskus vaikka niistä aloittaisi keräilyn tai ruokalautasista.

   Poista
  2. 2,5dl kahvikuppi kuulostaa oikealta, eiks kahvikupit juhlissa yms. ole aina aivan tuskastuttavan pieniä? :D Mä ite aion käyttää ihan arkiastioina NewWavea :)

   Poista
  3. Pieniä ovat joo.:D Itekin kyllä tykkään juoda isoista mukeista eli niitä NW mukeja tarvis sit kans.:)

   Poista
  4. Joo, olispa niille 0.4L kokoisille mukeillekkin jotkut kivat samantapaiset lautaset, koska ite en aio hankkia ollenkaan noita pieniä kuppeja. Ne on tosiaankin tuskattuvan pieniä! :D

   Poista
 3. Itse tietysti oon niin tykästynyt ajattomaan Teemaan, että en siitä luopuisi. Mullakin on reilusti vielä ikivanhaa tummansinistä (yäk!) Teemaa, mutta oon jo monta vuotta ostellut silloin tällöin sitä valkoisena.

  VastaaPoista
 4. Mulla kanssa löytyy teemaa ja mä oon tullut siihen tulokseen, että se on kiva ja passeli meille! Onhan V&B:t ihania, mutten viitsi ostaa koska mulla on kattava Teema- sarja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos löytyy kattava teema-sarja niin se on kallista alkaa vaihtelemaan. Haluaisitko vähän harmaatakin siihen? :P

   Poista
  2. ;)! Musta tuntuu et valkonen ja musta riittää! :)) Kiitos kuitenkin !!!

   Poista
 5. Nuo V&B:t on kauniita! Meillä on valkoista Teemaa ja nyt alkaa olemaan koossa melkein kaikki tarvittava. Jos meillä ois juhla-astiasto erikseen ni se ois ehdottomasti New Wave sarjaa :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on Villeroyta, mutta ei New Wavea vaan Celliniä. Se on astetta romattisempi ehkä, mutta myös jotenkin ylellisen oloinen. Meillä on sitä jo niin hyvä kokoelma, että tuskin tulen sitä pois vaihtamaan. Menee niin juhlassa kuin arjessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole tutustunut V&B lähemmin muutakuin NW muodossa, niillä on varmasti paljonkin helmiä! :)

   Poista