tiistai 1. lokakuuta 2013

End of an era

Tänään hyvästelin Pyynikin asunnon, sinne jäi tyhjyyttään huutava kaksio odottamaan omia, uusia ihmisiään. Toisaalta tuntui todella pahalta jättää asunto, toisaalta helpottavalta. Sinne jäi monet muistot (niin hyvässä, kuin pahassa), blogin kirjoitusinto lähti täällä ja se asunto koki myös monet sisustustuulet. Niinhän se kuitenkin on, että aikansa kutakin ja nyt on aika täällä päättynyt. Eli siis heippa Pyynikki - Tervetuloa Tammela!Uusi koti alkaa hahmottua ja tavarat alkavat saada omia paikkojaan. Vielä paljon on hakusessa, esim. keittiö näyttää tällä hetkellä kaaoksen syntysijalta ja piha/kuisti ammottaa tyhjyyttään, (kun taas naapureiden pihoissa on kukkien loistoa ja valojen riemuvoittoa). Keittiö saa odottaa lopullista ulkonäköön joulukuuhun asti, jolloin Asko pystyy toimittamaan tilaamani ruokaryhmän, mutta muuten yritän saada järjestyksen kuntoon jo tällä viikolla... Pahvilaatikko meressä asuminen ei ole mun juttu ja siksi haluankin äkkiä pois "olen juuri muuttanut ja siksi täällä näyttää tältä-vaiheesta".

Muuton jälkeen, 12h myöhemmin: olohuone.
                                  Tadaa, siinä ois eka kuva mun uudesta kodista! Mitäs pidätte?

                            ...ja kyllä, kauan haaveena ollut valkoinen telkkari on nyt kotiutettu <313 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Nopeasti valmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Tuu kaffille joku päivä!:)

   Poista
  2. Kiitti! Pitää tulla ihan omin silmin katteleen kyllä piakkoin.

   Poista
 2. Olisinpa mäkin yhtä ahkera kodin kuntoon laittamisessa! Edelleen tuntuu kuin olisi kaaos joka puolella, ennen kaikkea juuri keittiön alueella. Pakko tosin sanoa, että nopeammin tässä kodissa on tavarat löytäneet paikkansa kuin yksiössäni. :) Ja hei, valkoinen telkkari on luksusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivon, ettei into lopu kesken ja saan kaikki paikoilleen ennen ensi viikkoa :D

   Poista
 3. Uuuh, näyttää tosi kivalta :)

  Ihana tuo talja-nurkkaus..peli ja kaunis lehtikori!!! OIkein kodikkaan näköistä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalle näyttää, telkkari täydentää kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, valkoinen telkkari on kyllä ihanuus :)

   Poista
 5. Hei Kati! En löytänyt spostiosoitettasi mutta käyhän kurkkaamassa blogiini, saatat ilahtua :) Arpaonni suosi juuri sinua Hayn arvonnassa. Odottelen yhteystietojasi: omadeco(at)gmail.com. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista