torstai 3. lokakuuta 2013

Niiin hullut päivät!

Jes, hullut päivät ovat taas ensi viikolla ja löytyihän sieltä vaikka ja mitä! Tältä näyttää oma lempparilistani sisustuspuolelta ja ainakin osa tuotteista on varmasti myös omalla ostoslistalla.

kuvat: Stokka
Ja miten "suostuttelen" itselleni luvan ostamaan nämä? 1. Minulla ei ole viinikarahvia ja mielestäni Iittalan decanter aivan kaunis muotoilultaan ja sopii täydellisesti Iittalan essence-lasieni kanssa. 2. Stringille olisi täydellinen paikka eteisessä, joten miksei? 3. Onko olemassa söpömpää termoskannua? Ei ole, mutta en tiedä onko minulla tarpeeksi käyttöä tälle..Joten ehkä tämä jää ostamatta. 4. Kylpyhuoneeseen kaksi tälläistä kiitos! 5. Kynttilöitä ei voi olla ikinä liikaa. 6. Pitkäaikaisin haaveeni hyvällä alella, nyt se muuttaa mun luo! 7. Valkoisia käsipyyhkeitä on ollut ostoslistalla jo vähän aikaa. 8. Tämä piti hankkia jo viime hullareilta, mutta se jotenkin jäi, nyt se lentää Tammelaan asti!

                           Oletteko jo selanneet kuvaston läpi? Oliko mitään mielenkiintoista?

3 kommenttia:

 1. Kuvastossa oli ihan kivoja juttuja, mutta ne parhaimmat on budjetin ulkopuolella. Valitettavasti. :/ Pitää vielä kahlailla valikoimaa läpi ja katsoa, onko mitään tarpeellista/himottavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi haaveilu on ilmaista :) Mitä sulla oli parhaus-listalla?

   Poista
  2. No esimerkiksi Block-valaisin. Samoin näytti olevan järkkäreitä :)

   Poista