maanantai 11. marraskuuta 2013

Valoa, valoa!

Joku sanoi, että tänään paistoi aurinko - valitettavasti toimiston ikkunaan asti se ei paistanut tai varmaan paistoi, mutta olin vain liian kiireinen katsomaan muualle kuin tietokoneen ruutuun.

 Valoa ja aurinkoa rakastavana ihmisenä pimeys on erittäin vaikeaa aikaa, vaikka toisaalta kynttilät ja valaisimet saavat ansaitsemansa oikeudet tähän aikaan vuodesta ja ne ovathan nekin lähellä sydäntäni. Olen kuitenkin yrittänyt oppia nauttimaan pimeydestä ja helpottamaan sen luomaa kaamosta ostamalla paljon erilaisia valaisimia, joista voi sitä päivittäin valita fiiliksen mukaan. Otinkin parit kuvat eilen illalla ja tänä aamuna, joissa näkee kuinka olohuonekkin näyttää erilaiselta oikeassa päivänvalossa kuin kynttilöiden ja pallovalojen himeässä loistossa.




 Sijoitin pallovalot hetkeksi patterin päälle, olen jo tilannut kokonaan valkoiset pallovalot, mutta ne eivät ole vielä löytäneet kotiin asti. Näillä monivärisillä mennään siis siihen asti. Uudet tyynynpäälliset ovat H&M Home mallistoa ja ovatkin jo näkyneet monessa blogissa  - eikä ihme, nehän ovat aivan täydelliset! :)


Tältä olohuone näyttää päivänvalossa. Ikkunalla näkyy laittamani timantit ja vähän joulunodotus tunnelmaa luomassa hopeinen tähti kimalteineen. 



Ja viime kuukauden paras ostos tiitititdiiiii- kaukosäädin kolmelle pistorasialle. Löysin Tokmannin löytöhyllystä puoleen hintaan tämän helmen (hinta huimat 7.5 euroa) ja se on aivan mahtava keksintö. Laitoin siihen kolme olohuoneen käytetyintä valaisinta, joidenka pistokkeet ovat muutenkin ärsyttävissä paikoissa, joihin täytyi aina kurkotella ja siirtää tavaroita, että ne sai näppärästi päälle ja johdot piiloon. Nyt tämä kaikki on historiaa ja kaikki kolme toimii ainoastaan yhdellä napin painalluksella!

 




                                                             Naps! ja tulkoon taas valkeus :)
Voin suositella lämpimästi, tätä ehkä hieman turhuudelta kuulostavaa, mutta niin näppärää keksintöä.

12 kommenttia:

  1. Vau näppärää! :)
    Sopis meillekin.

    Mä jaksan vaan ihailla noita niitti kynttiläkuppeja, ihanat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ihan mahtava keksintö :D

      Kiitos, mäkin tykkään niistä ihan kympillä! Ensi viikolla, kun on taas Ao-päivät sokoksella niin täytyy hankkia niihin toiset, pidemmät kynttilät :)

      Poista
  2. Oi että mä ihastelen joka kerta sun kotia aivan suu auki! :) <3 Niin kaunis! Samat strassityynyt löytyy meiltäkin. ;) Ja nuo niittilyhdyt on kyl makeet! Onpas kätevä kaukosäädin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun se olen minä, joka ihastelee teidän täydellistä kotia <3

      Poista
  3. Komppaan Jennaa ja Jeminaa, tunnelmalliselle ja upealle näyttää aina vaan, olen tutkaillut erilaisia silkkejä, ovatko nuo olohuoneesi verhot Thaisilkkiä? Sellaiset verhot on kuulemma todella ylelliset ja löytyvät mm. Hotel Kämpistakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin silkkiä! Ikean halpisverhot vain, mutta ovat kyllä edukseen kuvissa :) Juurikin kuolailin Stokkan silkkisiä, mutta ei taida budjetti riittää.

      Poista
  4. Näppärältä vaikuttaa toi kaukosäädin valaisimille! T: eräs joka onnistuu lyömään varpaansa kirjahyllyn kulmaan aina kun sytyttää jalkalamppua... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit toi on ihan ehdoton sulle! :D Niitä myydään vaikka missä, huikkaa mullekkin jos löydät alle kympillä niin ostan toisenkin paketin :D

      Poista
  5. Ihana tuo valkoinen karvatyyny :)

    VastaaPoista