torstai 5. joulukuuta 2013

Ylläreitä!

Sieltä se tuli - meinaan talviflunssa ja siihen päälle oksennustauti. Yöh, voin kertoa, ettei ole ollut herkkua. Onneksi nyt näyttää jo olevan parempaan päin, sain lääkäriltä tarvittavat tropit ja lepo tuottaa tulosta. Eilen sain myös pienen piristyksen täysin yllätyksenä - kohta tekin tiiäätte minkä..

Alkuviikosta kävin tiimarissa, ja mitä sieltä löytyikään! Lyhdyt, kynttilät ja kynttiläkipot olivat kaikki -50 % alennuksessa ja tottakai käytin tarjouksen hyödyksi. Mukaan lähti kaksi isoa hopeista lyhtyä, tuikkuja ja niittituikkuja. Eli jos Tiimari löytyy läheltä niin nyt kantsii ehdottomasti mennä hakemaan kynttilävarastoihin täydennystä :)

Ainiin, ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Teitä on nyt tasaluku, 50. Ihanaa, että löysitte tänne :)


 Noh, nyt siihen eiliseen ylläriin - keskellä päivää soi ovikello ja kukas muu siellä olikaan, kuin lähettimies, joka toi mun voittaman Hayn Tray-pöydän! Tsaiaiaia, se on niiiiin ihana! Sehän on kuin luotu tuplakuplan kanssa - soulmates <3

 Kartellin Jollyn vien keittiöön Louis ghostin ja Blockin kaveriksi. Peili on Ikean mallistoa ja tuunasin sen kesällä valkoiseksi (Kiitos Jemina vinkeistä :)). Enää pari viikkoa ja nää saa ruokaryhmän vierelleen, muutaman kuukauden odotus palkitaan vihdoin. Sitten esittelen keittiötä paremmin. 







 Lopuksi vielä pari kuvaa olkkarista - sohva on ollut mun ystävä nää flunssaiset pari päivää. Voi kuinka iso sohva onkaan onni ihmisellä! :) Ja tietenkin koti täynnä kynttilöitä! Vois sitä huonomminkin sairastella..




Nyt alan taas tv:n orjaksi ja odottelemaan huomista.. Joten ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! :) Mä ajattelin viettää sen vielä leväten ja tottakai täytyy katsoa linnanjuhlat - vielä nyt kun ne on kotikaupungissa!

16 kommenttia:

  1. Siis niiin superkaunista teillä. Mäki oon hurahtanu noihin niittikippoihin <3 Parane pian!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 vieläkin flunssa vaivaa, mutta ehkä tää on ensi vuonna ohi :D

      Poista
  2. oi miten ihania sisustusjuttuja sun blogi on täynnä!! :)

    VastaaPoista
  3. Mäkään en voi käsittää, miten hyvin toi Tupla Kupla sopii Trayn päälle! O__o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, nyt se on jo vaihtanut paikkaa kuusen tullessa :P

      Poista
  4. Upealle näyttää!! Toivottavasti voit jo paremmin :)
    Ihanaista iltaa, vielä eilisistä itsenäisyyspäivän juhlista, itse lumouduin upeasta konsertista totaalisesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestäni konsertti oli upea valinta tanssin sijaan! :)

      Poista
  5. Haluaisin samanlaisen peilin tai kehyksen. Olin sitä jo eräs päivä ostamassa kunnes tajusin miten iso se oikeesti on! Mietin vieläkin pitäiskö vaan käydä ostamasaa se ja 'tunkea' seinälle ku se on niin ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä iso, mutta mielestä se on osa viehätystä :)

      Poista
  6. Toivottavasti oot jo voittanut taudit! Tray on niin ihana! <3 Mäki haluisin jos ei olis tuota isoa rahia olkkarissa. Odottelen jo innolla niitä keittiökuvia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, mutta teille kyllä sopii rahi olkkariin kuin nenä päähän! :)

      Poista